DPÜ Gediz MYO’da Hayat Arkadaşımı Nasıl Seçerim Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu Hayat Arkadaşımı Nasıl Seçerim konulu seminere ev sahipliği yaptı.

DPÜ Gediz Meslek Yüksekokulunda Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli eğitmen personel tarafından Hayat Arkadaşımı Nasıl Seçerim konulu seminer düzenlendi. 

Meslek yüksekokulumuzun toplantı salonunda düzenlenen seminere üniversitemizin akademik ve idari personelleri ile öğrencilerimiz katıldı.

Seminerde üniversite öğrencilerinin evlenme kararı alırken dikkat etmesi gereken konular, iletişim ve davranış biçimleri ile ilgili konularda bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca evlilik kurumu, toplumun temel direği olan ailenin önemi, sağlıklı evliliklerin oluşmasında ki önemli unsurlar, kişinin eşini seçmeyi tesadüflere bırakmaması, bu kararı bilinçli olarak vermesi gibi temel konulardan diyaloglar gerçekleştirildi.

Seminer sonunda eğitmen personeller, Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Güner Yiğit ve Gediz Belediyesi Gençlik Merkezi sorumlusu Kenan Ayaydın ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Kasım 2019, Cuma / 1080 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler