Rafet İnce’den Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesine Ziyaret

The Taste Türkiye programı jurilerinden olan Rafet İnce Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültemizi ziyaret etti.

Türkiye Aşçılar Federasyonu Milli Takımlar Direktörü de olan Rafet İnce ve Kütahya Seramik yöneticisi Eser Çetintaş, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesini ziyaret ederek yeni açılan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyenleri ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında önce öğrencilerle buluşan Rafet İnce, öğrencilere deneyimleri hakkında bilgi verdi. Ülkemizin gastronomi alanında en önemli sıkıntısının akademisyen eksikliği olduğunu dile getirerek öğrencilerden okul bitince bu alanda akademik kariyer yapmalarını tavsiye eden Rafet Şef toplum olarak hayallerimizi hedefe çevirememenin sıkıntısını yaşadığımızı belirtti.

Seminer sonrası Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Ağca yaptığı teşekkür konuşmasında, Rafet İnce'nin ve Kütahya Seramik yöneticisi Eser Çetintaş'ın okulumuzu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisini tekrar ağırlamaktan onur duyacaklarını ifade etti.

Söyleşinin ardından İnce'ye Tavşanlı ilçesinin yöresel lezzetlerinden oluşan ikramlar yapıldı. Gastronomi bölümünün geleceği ve yapılabilecek iş birlikleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

En kısa zamanda tekrar Tavşanlı’ya geleceğini ifade eden Rafet İnce, son derece güzel ağırlandığını belirterek, Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Ağca’ya, akademisyenlere, idari personele ve öğrencilere teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Ekim 2019, Çarşamba / 1050 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler