DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bisiklet Turu

Cumhuriyetimizin 96. yılı etkinlikleri kapsamında Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültemiz önderliğinde, Tavşanlı Belediyesi, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, Tavşanlı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tavşanlı Doğa Sporları Derneği (TADOS) iş birliği ile Cumhuriyet Bisiklet Turu etkinliği gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Tavaşnlı'da Cumhuriyet Bisiklet Turu etkinliği düzenledi.

Öğrenci, akademisyen, memur ve halktan gönüllülerin katıldığı etkinlik, Tavşanlı Emniyet Müdürlüğünün önünden başladı. İlk durak olan Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesislerine gelindiğinde dinlenme molası verilerek, katılımcılara Tavşanlı Belediyesince ikramlar yapıldı. 

Etkinlikten sorumlu dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Harika Özkan konuşma yaparak, Cumhuriyetimizin 96. yılını kutladı ve katılımcılara ve destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini iletti.

Konuşmanın ardından etkinliğin ikinci etabında Göbel Termal Tesislerinden hareket edilerek  yeniden başlayan etkinlik, Çardaklı Köyü üzerinden tekrar Tavşanlı merkezine gelinmesiyle son buldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Ekim 2019, Çarşamba / 1080 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler