Tavşanlı’da Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Kütahya Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Kütahya konulu seminere ev sahipliği yaptı.

Üniversitemiz Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Kütahya konulu seminer düzenlendi.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda, Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli Seçil Sargın Yaman tarafından "Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Kütahya" konulu seminer gerçekleştirildi.

Seminer ile üniversitemize yeni gelen öğrencilerin okul hayatları süresince yaşayacakları mekanı ve çevresini tanımaları amaçlandı. Kütahya ili ve Tavşanlı ilçesi hakkında görülmesi gereken tarihi ve kültürel mekanlar yöresel kıyafet ve yemeklerin tanıtımı yapıldı.

Seminer sonunda Seçil Sargın Yaman'a teşekkür edildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Ekim 2019, Cuma / 907 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,