DPÜ Şaphane Meslek Yüksekokulunda Görev Değişimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu müdürlüğüne Doç. Dr. Murat Özalp atandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Murat Özalp görevine başladı.

Doç. Dr. Murat Özalp, meslek yüksekokulumuzda düzenlenen törenle görevi Öğr. Gör. Serdar Karaz'dan devraldı.

Göreve başlamasıyla ilgili bir açıklama yapan Doç. Dr. Murat Özalp, yaptığı açıklamada, "Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulumuzun başarısı için elimizden gelen tüm gayretimizle ekip olarak çalışacağız. Hedefimiz Şaphane ilçemizi öğrenci kenti yapmak. İlçemizin tüm birimleriyle iş birliği içerisinde, meslek yüksekokulumuzun gelişimi için seferber olacağız'' dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Ekim 2019, Çarşamba / 926 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,