Rektörümüz Yurt Müdürleri İle Bir Araya Geldi

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Hezar Dinari Öğrenci Yurdunda yurt müdürleri ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, yurt müdürleri ile bir araya geldi.

Hezar Dinari Yurt Müdürlüğünde gerçekleştirilen programda, Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Gayret ve yurt müdürleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Programda Belediye Başkanı Işık, Kütahya Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan ve şehrin genel bütçe payına büyük katkı sağlayacak olan 'ikamet kart' projesiyle ilgili katılımcılarla istişarelerde bulundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Ekim 2019, Çarşamba / 1182 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, dumlupinar üniversitesi, Prof. Dr. Kazım Uysal, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık,