Eğitim Fakültemizden Örnek Proje

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Eğitim Fakültesi, çevre bilincini geliştirmek ve engelli vatandaşlarımızın tekerlekli sandalye sahibi olmaları için başlatılan projede toplanan mavi kapakları Sema Güral Sürmeli ve Ali Alper Olgun aracılığıyla geri dönüşüme gönderdi.

DPÜ Eğitim Fakültesi engelli vatandaşlarımızın tekerlekli sandalye olabilmeleri için biriktirdikleri mavi kapaklar geri dönüşüme gönderildi.

Fakültemizin Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalında öğrenim gören öğretmen adaylarına verilen Topluma Hizmet dersi kapsamında Doç. Dr. Baykal Biçer'in danışmanlığında başlayan hem çevre duyarlılığı hem de engelli vatandaşlarımızın tekerlekli sandalye sahibi olabilmesi için başlatılan proje kapsamında öğrencilerimiz bahar aylarından bu yana Kütahya'nın dört bir yanından topladıkları mavi kapakları Doç. Dr. Biçer aracılığıyla Eğitim Fakültemize teslim ettiler.

Fakültemizin kapakların geri dönüşüme gönderilmesi konusundaki görüşmeleri sonucunda Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli ve Boliş Plastik Yönetim Kurulu Üyesi ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Alper Olgun, projeye destek verdiklerini açıkladılar. Mavi kapaklar geçtiğimiz günlerde Sürmeli ve Olgun 'a teslim edildi ve her iki iş insanı aracılığıyla geri dönüşüm tesislerine ulaştırıldı.

Eğitim Fakültemizden yapılan açıklamada Dekanımız Prof. Dr. İrfan Terzi ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal'ın projenin gerçekleşmesinde katkısı olan Doç. Dr. Baykal Biçer, Sema Güral Sürmeli ve Ali Alper Olgun'a fakültemiz adına teşekkür edildiği bildirildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Ekim 2019, Pazartesi / 991 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler