Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 2-1 Uluoymak 1 Eylülspor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Futbol Takımı, Kütahya Süper Amatör Ligi 4. Hafta karşılaşmasında Gediz temsilcisi Uluoymak 1 Eylülspor’u 2-1 yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini aldı.

Kütahya Süper Amatör Ligi 4. haftada Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Uluoymak 1 Eylülspor'u 2-1 yendi.

Germiyan Stadyumu'nda oynanan ve Burak Tuğran, Ertuğrul Gülcan ve Muhammet Aydın hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma dengeli başladı. Bu dengeyi Uluoymak 1 Eylülspor lehine bozan Emre Çetin oldu. Kazanılan penaltı vuruşunu 43. dakikada gole çeviren Emre Çetin, takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ise DPÜ oldu. Arka arka ataklarla gol arayan takımımız, 54. dakikada Doğukan Manavoğlu'nun ceza sahası dışından attığı harika golle eşitliği yakaladı.

Karşılaşma 1-1 devam ederken Uluoymak 1 Eylülspor oyuncusu Fatih Demir 73. dakikada kırmızı kart gördü.

Galibiyet için baskılarını arttıran ve maçta bir kişi fazla oynamanın avantajını da iyi kullanan DPÜ, 84. dakikada kazanılan penaltıyı Alparslan Sarı'nın gole çevirmesiyle öne geçti. Alparslan Sarı golü asker selamı ile kutladı.

Maçta başka gol olmayınca Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bu sezonki 4. maçında 2. galibiyetini aldı ve 7 puana yükseldi. Uluoymak 1 Eylülspor ise 3 puanda kaldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi gelecek hafta Kütahya Seramikspor'a konuk olacak.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Ekim 2019, Pazar / 1974 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler