DPÜ’de Üniversite - İş Dünyası Buluşması

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Uluslararası Ticaret Topluluğu tarafından düzenlenen Üniversite - İş Dünyası Buluşması toplantısına ev sahipliği yaptı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Üniversite - İş Dünyası Buluşması adlı toplantı düzenlendi.

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Uluslararası Ticaret Topluluğu tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi - 2 salonunda düzenlenen toplantı öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.

Etkinlikte Ölçerler Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ölçer, Hürok Mermer Genel Müdürü Kamil Olçar, Boliş Plastik Yönetim Kurulu Üyesi ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Alper Olgun ve Aydın El Sanatları Genel Müdürü Fatih Aydın konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacıların öğrencilerimize iş hayatından deneyimlerini aktardıkları toplantıda, her konuşmacı iş başvurularında dikkat edilmesi gereken davranışlar, doğru iş seçimi, yöneticilerin iş başvurularını değerlendirme süreçleri, kurumlarının halkla ilişkiler ve müşteri memnuniyet politikalarını kendi deneyimleri üzerinden aktardılar.

Etkinlik sonunda öğrencilerimiz konuşmacılara merak ettikleri konularda soru sorma olanağı buldular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Ekim 2019, Cuma / 1467 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler