Fen Edebiyat Fakültemizde Devir Teslim Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi dekanlığını yürüten Prof. Dr. Anıl İça, düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları’na devretti.

Fen Edebiyat Fakültemizin dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Anıl İça'dan aldı.

Fakültemizin Dekanlık makamında gerçekleşen törene katılan ve bi konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Prof. Dr. Anıl İça'ya görev yaptığı sürede üniversitemize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti ve kendisine fakültemiz adına bir plaket sundu. Uysal ayrıca, dekanlık görevini üstlenen Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları'na da görevinde başarı dileklerini iletti.

Prof. Dr. Anıl İça da dekanlık görevinden ayrılma kararının ardından kendisine devam etmesi yönünde talepte bulunan Prof. Dr. Kâzım Uysal'a, kendisine duyduğu güvenden dolayı teşekkür ettiğini ancak görevi bir başka öğretim üyesine devretmenin zamanının geldiğine inandığını ifade ederek, yeni dekan Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları'na yeni görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Kasımoğulları da Rektörümüze, Prof. Dr. İça'ya ve katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, yeni görevini layıkıyla yerine getirmek için elinden gelein yapacağını ifade etti.

Kasımoğulları ayrıca fakültemizin dekan yardımcılığı görevlerini Doç. Dr. Arif Kolay ve Dr. Öğr. Üyesi Nüket Akanıl Bingöl'ün yürüteceğini açıkladı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Ekim 2019, Cuma / 1873 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, kütahya gençlik ve spor il müdürlüğü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler