DPÜ Tavşanlı MYO’dan AKÜ’ye Teknik Gezi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Biyomedikal Cihaz Teknolojileri programı öğrencileri Afyon Kocatepe Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Laboratuvarlarını ziyaret etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğrencileri Afyon Kocatepe Üniversitesine teknik gezi düzenledi.

Geziye okulumuzun Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uçman Ergün'ün yanı sıra aynı bölümün akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Uğur Fidan, Elektronik ve Otomasyon  Bölümü  Başkanı Öğr. Gör. Bahadır Çokçetin, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Bölümü akademisyenlerinden Öğr. Gör. Deniz Kaptan ve Biyomedikal Cihaz Teknolojileri bölümünde eğitim gören öğrencilerimiz katıldı. 

Öğrencilerimizin mesleklerine dair yeni bilgiler öğrenmesi ve öğrenimlerini tamamladıktan sonra dikey geçiş ile geçebilecekleri bir bölümde yapılan çalışmaları yakından gözlemleyebilmeleri amacıyla yapılan gezi süresince akademisyenlerimiz Doç. Dr. Uçman Ergün ve Dr. Öğr. Üyesi Uğur Fidan, öğrencilerimize laboratuvarla ve araştırma yapılan aygıtlarla ilgili bilgiler verdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Ekim 2019, Cuma / 1393 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler