DPÜ Tavşanlı MYO’da Oryantasyon Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda üniversiteye yeni başlayan öğrencilere yönelik, Tavşanlı’ya ve Üniversitemize uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla oryantasyon etkinliği düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı düzenlendi.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 15 Temmuz Şehitler Külliyesi Konferans Salonu'nda yapılan programa akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Sunumda Öğr. Gör. Eren Gül tarafından okulumuzun fiziki olanakları, dersler ve sınavlarda dikkat edilmesi gereken konular, kurumsal internet ve e-posta, DPÜ Mobil ve Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) konularında bilgiler verildi. Etkinliğin son bölümünde öğrencilerimiz, üniversitemiz ve meslek yüksekokulumuz hakkında merak ettikleri konularla ilgili bölüm başkanlarına sorular sordular.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Ekim 2019, Cuma / 1035 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,