DPÜ Gediz MYO’da Bağımlılıkla Mücadele Seminerleri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulunda Madde Bağımlılığı ile Mücadele Eğitimi ve Teknoloji Bağımlılığı Farkındalık Eğitimi seminerleri düzenlendi.

Gediz Meslek Yüksekokulumuz bağımlılıkla mücadele temalı iki seminere ev sahipliği yaptı.

Meslek Yüksekokulumuzun sosyal etkinlik ve farkındalık oluşturmak adına, dış paydaşlarımızdan Gediz Belediyesi Gençlik Merkezi ve Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün iş birliğiyle Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ve dört oturumda gerçekleştirilen seminerlere, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Hasbiye Dizman ve Öğr. Gör. Ahmet Türkmen ile tüm birinci sınıf öğrencilerimiz katıldı. Seminer öncesinde Gediz Gençlik Merkezinde bulunan ve Gediz’in fethi ile Gediz’in kurtuluşunu betimleyen diorama ile tanıtım gerçekleştirildi.

İki güne yayılan ve Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli uzman psikolog ve sosyologlar tarafından verilen seminerlerin ilk bölümünde Madde Bağımlılığı ile Mücadele Eğitimi, ikinci bölümünde ise Teknoloji Bağımlılığı Farkındalık Eğitimi konusunda eğitim verildi. Öğrencilerimiz sunulan eğitimlere büyük ilgi gösterdi. 

Seminerler sonunda Öğr. Gör. Hasbiye Dizman, Öğr. Gör. Ahmet Türkmen ve öğrencilerimiz eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Güner Yiğit‘e, eğitmen personeline ve Gediz Belediyesi Gençlik Merkezi sorumlusu Kenan Ayaydın ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Ekim 2019, Cuma / 823 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler