Gediz MYO’dan Barış Pınarı Harekatına Destek

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ilçede düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinliklerinde, hem yürüyüşe hem de Türk Silahlı Kuvvetlerine destek etkinliğine katıldılar.

Gediz’de düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinliklerine katılan Gediz Meslek Yüksekokulumuzun öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetlerine destek mesajı gönderdi.

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğünün düzenlediği etkinlikler kapsamındaki yürüyüşe Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdür Vekilimiz Öğr. Gör. Gökhan Dağılgan, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Teğmen Yaşar Türker, İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Sait Aydemir, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullar, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinliğe katılan Gediz Meslek Yüksekokulumuzun öğrencileri, Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen Barış Pınarı Harekâtı’nı sürdüren askerlerimizi unutmadı.

Etkinlik kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı düzenlediği Barış Pınarı Harekâtı’na destek vermek için Gediz Belediyesi Hizmet Binası önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okundu. Ardından da kahraman Mehmetçiklerimiz için Fetih Suresi okundu ve dualar edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Ekim 2019, Cuma / 1027 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, tavşanlı meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler