DPÜ Emet MYO’da Oryantasyon Etkinlikleri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulunda okula yeni başlayan öğrencilere yönelik, Emet’e ve Üniversitemize uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla oryantasyon etkinlikleri düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulunda 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı düzenlendi.

Meslek yüksekokulumuz yerleşkesinde yapılan programa Emet Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan ile yüksekokulumuzun akademik ve idari personelleri de katıldı. Saylan, öğrenci topluluklarının masalarını tek tek gezerek toplulukların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Oryantasyon 2019-2020 etkinlikleri kapsamında, öğrencilerimiz tarafından oluşturulan müzik grubu tarafından konser verildi. Emet Belediyesinin yerel sanatçıların konser organizasyonu ile destek verdiği programa ilçe esnaflarımız tarafından da öğrencilerimize yönelik ikramlarla katkı sundu.

Ayrıca oryantasyon etkinlikleri kapsamında öğrencilere bölüm başkanları tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Emet İlçesi hakkında genel bilgiler, resmi iletişim kanlları, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS), E-yoklama, DPÜ Portal ve DPÜMobil, Akıllı Kart Sistemi, ders geçme, mezuniyet koşulları, kayıt yenileme, yönetmelik ve yönergeler, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve hizmetleri, öğrenci toplulukları, Öğrenci Konseyi ve Sosyopark, Kütüphane, Dış ilişkiler Koordinatörlüğü, ERASMUS ve FARABİ programları, kariyer tercihleri ve iş bulma olanakları, Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğü hakkında sunum gerçekleştirerek ayrıntılı bilgiler verdiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Ekim 2019, Cuma / 472 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, dumlupinar üniversitesi, Emet Meslek Yüksekokulu,