Hayati İnanç DPÜ’nün Konuğu Oldu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Yazar Hayati İnanç’ın konuşmacı olarak katıldığı Can Veren Pervaneler etkinliği düzenlendi.

Yazar Hayati İnanç’ın konuşmacı olarak katıldığı Can Veren Pervaneler etkinliği, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Üniversitemizin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak etkinlik gösteren Yeniler Topluluğunun öncülüğünde Türkiye Gençlik Vakfının katkılarıyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi-2’de düzenlenen etkinliğe öğrencilerimiz ve Kütahya halkı büyük ilgi gösterdi.

Türkiye Gençlik Vakfı Kütahya İl Başkanı Orhan Yener Kaytancı’nın açılış konuşmasının ardından sözü Hayati İnanç devraldı.

Konuşmasına katılımcıları selamlayarak başlayan İnanç, ilk olarak yaşam öyküsünü dinleyicileriyle paylaştı.

İnanç, en değerli işin insana yatırım olduğuna belirterek katılımcılara bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Yaklaşık iki saat süren konuşması dinleyiciler tarafından sık sık alkışlarla kesilen İnanç, etkinliğin sonunda katılan herkese teşekkürlerini sundu.

İNANÇ'TAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Etkinliğin ardından Hayati İnanç, Yeniler Topluluğu öğrencilerimiz ve Türkiye Gençlik Vakfı temsilcileri, Rektörümüzün daveti üzerine Rektörlük makamına bir ziyarette bulundular.

Ziyarette Rektörümüze Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur ve Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Miktat Bektaş eşlik etti.

Sohbet şeklinde geçen görüşmenin sonunda Rektörümüz, İnanç’ı yeniden üniversitemizde ağırlamak istediğini ifade etti. İnanç da iyi dileklerinden dolayı rektörümüze teşekkürlerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Ekim 2019, Cuma / 3046 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler