DPÜSEM’de Görev Değişikliği

Öğr. Gör. A. Bülent Gül, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini , Dr. Öğr. Üyesi Hakan Çelikol’dan devraldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DPÜSEM) müdürlüğüne atanan Öğr. Gör. A. Bülent Gül, düzenlenen törenle görevine başladı.

DPÜSEM Müdürlüğü görevini Dr. Öğr. Üyesi Hakan Çelikol’dan devralan A. Bülent Gül, "DPÜSEM'in Kütahya Dumlupınar Üniversitesi adına sertifika eğitim programa düzenleme ve sertifika verme yetkisinin sahip olduğunu  belirterek, "DPÜSEM'in, örgün, uzaktan ve karma olmak üzere ön lisans, lisans ve lisansüstü programları dışında verilecek tüm eğitim programları, ulusal ve uluslararası alanlarda her türlü belgelendirme düzenlemek, Üniversitenin kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşlarla iş birliğini geliştirmesini destekleme amacı bulunmaktadır. Bugüne kadar birçok eğitim programına imza atan DPÜSEM'in bu amaçları doğrultusunda en iyi hizmeti vermek, toplumumuza ve eğitim kalitesine katkı sunmak, çeşitli iş birliği çalışmalarıyla topluma katkı sağlamak için çaba göstereceğiz. Merkezimiz bünyesinde bundan sonra açacağımız yeni sertifika ve eğitim programlarıyla DPÜSEM'in daha işlevsel ve aktif rol oynayan bir birim olmasına gayret sarf edeceğiz" dedi.

Bu göreve kendini layık gören Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a teşekkür eden Gül, Uysal'ın DPÜSEM Müdür Yardımcılığı görevlerine Öğr. Gör. İlker Vural ile Öğr. Gör. Ataullah Ünal'ı atadığının bilgisini verdi. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Ekim 2019, Perşembe / 1334 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler