DPÜ ile Iqra Ulusal Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Pakistan’ın Peşaver kentindeki Iqra Ulusal Üniversitesi ile ikili iş birliği çalışmaları için çerçeve protokol imzaladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Iqra Ulusal Üniversitesi arasında ikili iş birliğini ön gören çerçeve protokol imzalandı.

Üniversitemizin Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmeye Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Prof. Dr. Muammer Gavas ve Prof. Dr. Mustafa Aydın ile Iqra Ulusal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Farzand Ali Jan katıldı.

Sohbet biçiminde geçen sohbetin ardından Uysal ve Jan, iki üniversitenin birbirleriyle iş birliğini öngören çerçeve protokole iki üniversite için de hayırlı ve uğurlu olması dilekleriyle imza attılar. Törenin ardından iki rektör de gelecek dönemki çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Rektörümüz ziyaretin sonunda Prof. Dr. Jan’a üniversitemizin altın anahtarını hediye etti. Jan da sunulan hediyeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Ekim 2019, Perşembe / 1285 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler