Rektörümüzden AKÜ Rektörü Karakaş’a Ziyaret

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Atilla Batur’un da yer aldığı nezaket ziyaretinde, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Uysal, Karakaş'a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

Karakaş da, Uysal ve beraberindeki heyetin nazik ziyaretleri nedeniyle memnun olduğunu belirterek teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Ekim 2019, Pazartesi / 464 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, dumlupinar üniversitesi, Prof. Dr. Kazım Uysal, Afyon Kocatepe Üniversitesi,