Altıntaş MYO’da Yeni Akademik Dönem Açıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu, 2019-2020 Akademik Yılı için MYO binasında bir açılış töreni düzenledi.

DPÜ Altıntaş Meslek Yüksekokulunda 2019-2020 akademik yılı açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Meslek yüksekokulunun toplantı salonunda düzenlenen törene, Kütahya milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreter Vekilimiz Doç. Dr. Atilla Batur, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, ''Bizlere emanet olan öğrencilerimizin her türlü sorunlarında yanındayız. Meslek Yüksekokulumuz her geçen yıl öğrenci sayısı artan, akademik personeliyle akademik ve eğitsel faaliyetlerine daha güçlü bir şekilde devam eden bir kurumdur. Yeni öğretim yılının tüm akademik personele ve öğrencilere hayırlı olmasını temenni ediyorum'' dedi.

UYSAL: KAPIM SİZLERE HER ZAMAN AÇIK

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, öğrencilerimize selam vererek başladığı konuşmasında "Buradaki eğitim hayatınız boyunca Kütahya'da bulunmaktan büyük mutluluk duyacağınıza inanıyorum. Üniversitemiz tüm birimlerinde öğrencilerin pek çok gereksinimine karşılık verecek bir yapıya sahip. Eğitim hayatınız boyunca karşılaşacağınız sorunlar olması halinde kapım sizlere her zaman açık olacaktır" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, öğrencilere yaptığı konuşmada, ''Sevgili gençler, hedefiniz hayat boyu öğrenmek olsun. Bugün verdiğiniz emeğin sonucunda, mezun olduğunuzda da amacınız öğrenmek, öğrenerek ilerlemek, bu ilerleyişinizle vatanımıza, milletimize hizmet etmek olsun.Yeni akademik yılımızın hocalarımıza ve öğrencilerimize hayırlar getirmesini, Rabbimden niyaz ediyorum'' diye konuştu.

Programın tamamlanmasının ardından, protokol üyeleri meslek yüksekokulumuzu ve yapımı süren sosyal tesis inşaatının bulunduğu bölümü gezdiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Ekim 2019, Perşembe / 920 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler