Prof. Dr. Kazım Uysal’dan KUTSO’ya Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, beraberindeki heyetle birlikte Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmet Özotraç ve oda üyelerini ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi.

KUTSO binasında gerçekleşen görüşmede Rektörümüze, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez ve DPÜ Teknoloji ve Transfer Ofisi Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Tevfik Bayer, Başkan Özotraç'a da odanın yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Görüşmede iki kurum arasındaki iş birliğinin daha da geliştirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Ziyaret sonunda Başkan Özotraç, Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi. Rektörümüz de iyi dileklerinden dolayı Özotraç'a teşekkürlerini sundu ve çalışmalarında başarı dileklerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Ekim 2019, Salı / 1150 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, dpü engelsiz öğrenci birimi,