DPÜ’de 8. Bilişim Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bilişim sektörünün temsilcilerinin konuşmacı olduğu 8. Bilişim Semineri’ne ev sahipliği yaptı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde 8. Bilişim Semineri düzenlendi.

Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren İEEE Topluluğu tarafından düzenlenen, 8.Bilişim Semineri konulu seminer İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi-2 Konferans Salonu'nda yoğun öğrenci katılımı ile gerçekleştirildi.

Sektördeki kişilerin bilgi ve tecrübelerinden üniversitemizdeki öğrencilerin faydalanmasını sağlama amacıyla düzenlenen etkinlikte Outdoorsy Ürün Tasarımcısı Akif Yaldır, Gerçek Consulting & Coaching Kurucusu Alper Gerçek, Doğuş Teknoloji Senior Software Engineer Burak Selim Şenyurt, Monster Notebook Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Cem Çerçioğlu, Ericsson Türkiye Ar-Ge Direktörü Fatma Özdemir, Friterm Lean Coordinator Hakan Acar, Symphonic Coaching Yönetici Koçu Nurdan Özdemir, İş İnsanı ve Sosyal Girişimci Oya Kalender, Bosphorus Story House & Natively Kurucusu Perçin İmrek ve Aksal Elektronik ve Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Turan Salmanlı da katılımcılara yönelik konuşma yaptı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Ekim 2019, Salı / 1306 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,