Biri Bize Anlatsın Radyo Dumlupınar’da Başlıyor

Alanında uzman kişilerin gündeme ilişkin konularda konuşmacı olacağı Biri Bize Anlatsın programı, bu akşam saat 20.00’de, yayınlarını Kütahya Dumlupınar Üniversitesi çatısı altında sürdüren Radyo Dumlupınar’da başlıyor.

Radyo Dumlupınar, yeni yayın döneminde Biri Bize Anlatsın adlı yepyeni bir programla dinleyicileriyle buluşacak.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinde görev yapan Öğr. Gör. Abdi Erkal tarafından hazırlanan Biri Bize Anlatsın, her pazartesi saat 20.00’de Türkiye’nin ve Kütahya’nın gündeminde yer alan bir konu hakkında, uzmanların görüşlerini paylaşacağı bir program olacak.

İLK PROGRAMDA DEPREM KONUŞULACAK

30 Eylül Pazartesi (bugün) günkü programda İstanbul’da yaşanan 5,8 şiddetindeki depremin ardından yeniden gündeme gelen Türkiye’nin depremselliği konusu Kütahya özelinde konuşulacak. Programda Abdi Erkal’ın sorularını Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Özburan yanıtlayacak.

Seslerini her pazartesi saat 20.00’de 99.1 frekansında Kütahya’ya, radyodumlupinar.com aracılığıyla da tüm dünyaya duyuracaklarını söyleyen Erkal, programa konuk olacak akademisyenlerin, okuyup tavsiye ettikleri bir kitabı da yayın sırasında dinleyicilerine anlatacağını ve dinleyicilerin de yayın sırasında konuklara sorular sorabileceğini de sözlerine ekledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Eylül 2019, Pazartesi / 948 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler