Rektörümüzden Gediz’e Fakülte Müjdesi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Gediz’de katıldığı bir kahvaltıda, Gediz’de Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi kurulması için çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Gediz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesinin açılması için çalışma yürütüldüğünü açıkladı.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası, Gediz Meslek Yüksekokulumuz ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Bilimleri MYO öğrencileri ile bu yıl ikincisini düzenledikleri Sizinleyiz kahvaltısına katılan Rektörümüz Gediz'e Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi açılması için çalışmalar yürütüldüğünü ve fakültenin Sosyal Hizmet ve Sağlık Yönetimi adlı iki bölümden oluşmasını tasarladıklarını söyledi.

PROTOKOL KAHVALTIDA BULUŞTU

Yaklaşık bin 500 öğrencinin katıldığı ve MYO binamızın önünde düzenlenen kahvaltı etkinliğine, Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ünsal, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Gökhan Dağılgan, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, protokol üyeleri akademisyenler ve öğrencilerimiz katıldı.

Etkinlikte bir konuma yapan Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, “Gençlerimiz ülkemizin teminatı. Onlar, bu ülkenin geleceğini aydınlatacak bireylerdir. Hükümetimiz gençlere verdiği önemi her hareketi ve kararı ile gösteriyor. Bundan sonra da gençlerimizin geleceklerinin daha aydınlık olabilmesi için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Gediz'e Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi açılacağının müjdesini veren Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’a ifadelerinden dolayı teşekkür eden Tan, "İlçemiz Gediz’e 4 yıllık fakülte kazandırılması için uzun zamandır çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bundan sonraki süreçte el ele, kol kola, omuz omuza çalışarak Gediz Meslek Yüksekokulu’nun gelişmesi ve ilerlemesi için var gücümüzle gayret göstereceğiz” açıklamasında bulundu.

Etkinlikte bir konuşma yapan Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk, etkinliğe sponsorluk yaparak maddi ve manevi desteklerini sağlayanlara teşekkür etti.

Öğrencilerin gönüllü tanıtım elçisi olduğunu belirten Öztürk, “Gerek kamu olanaklarının gerekse sivil toplum örgütlerinin tüm olanaklarını öğrencilerimizin hizmetine sunmaları gerekmektedir. Burası sizin eviniz ve siz ailenizden kopmadınız” diyerek, 'Sizinleyiz' mesajını verdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Ekim 2019, Cuma / 3366 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, tavşanlı meslek yüksekokulu, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler