Canlandıranlar DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesine Konuk Oldu

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültemiz 2011 yılında kurulan ve animasyon alanında çalışanları bir arada toplama amacıyla kurulan ve film yapımlarında deneyimli Canlandıranlar Derneğinin üç üyesini ağırladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İstanbul’da etkinlik gösteren Canlandıranlar Derneğinin etkinliklerinde görev üstlenen sanatçıları ağırladı.

Güzel Sanatlar Fakültemizin Kırmızı Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Canlandıranlar Derneğinden konuklarımız sanatçılar Berat İlik ve Erman Seles, yapımcı Yonca Ertürk ile Fakültemizin Dekan Vekili Prof. Dr. Levent Mercin, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Keriman Pekkan, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, Derneğin, Canlandıranlar Yetenek Kampı ve Festivali tanıtıldı ve bu festivalde üretilen bazı filmlerin gösterimi gerçekleştirildi. Konuklarımız Berat İlk, Erman Seles ve Yonca Ertürk’ün iş hayatlarındaki deneyimlerini öğrencilerimize aktardıkları söyleşi kısmının ardından, animasyon yapım aşamaları ve ekip çalışması üzerine de önemli bilgiler paylaştılar.

Etkinliğin sonunda Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Levent Mercin, İlik, Seles ve Ertürk’e konuşmalarından dolayı teşekkürlerini sundu ve kendilerine birer teşekkür belgesi sundu.

Etkinliğin son bölümünde konuklarımız ve öğretim üyelerimize, Çizgi Film - Animasyon Bölümü öğrencilerimizin portfolyolarını değerlendirdiler ve önerilerde bulundular.

Etkinliğin sonunda Güzel Sanatlar Fakültemiz ile Canlandıranlar Derneği arasında ilişkilerin geliştirilmesi ve ortak projeler düzenlenmesi konusunda söz birliğine varıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Eylül 2019, Cuma / 1184 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler