Altıntaş MYO’da Oryantasyon Etkinliği

Altıntaş Meslek Yüksekokulumuzda yeni öğrencilerimizin üniversitemize ve ilçemize uyumunu kolaylaştırmak amacıyla oryantasyon etkinliği düzenlendi.

Altıntaş MYO’da 1. Sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon etkinliği yapıldı.

MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe katılan, Altıntaş MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Erkan Çakır ve Öğr. Gör. Meryem Uslu, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saadet Çeliközlü, Laboratuvar Teknolojisi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Elif Aksun Baykara, öğrencilerimize hitaben birer konuşma yaptılar.

Oryantasyon etkinliğinde 1. sınıf öğrencilerimize Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Üniversitemizin eğitim, iletişim ve sosyal faaliyetleri, dersler, sınavlar ve kayıt dönemleri ile ilgili genel bilgiler ile ders ve sınıf geçme, sınav dönemleri, akademik takvim, DPÜ Mobil, staj uygulamaları ve mezun olma koşulları gibi öğrencilik hayatları boyunca gereksinim duyacakları bilgiler aktarıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Eylül 2019, Cuma / 1116 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,