Rektörümüzden 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, 19 Eylül Gaziler Günü'ne ilişkin olarak bir mesaj paylaştı.

Rektörümüz yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Adını, kuruluşun ve kurtuluşun kenti olan Kütahya'da, Türk tarihine altın harflerle geçen bir kahramanlık destanının yazıldığı Dumlupınar'dan alan Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin rektörü olarak, vatan savunmasında şehitlik makamına erişmiş askerlerimizin ruhlarına rahmetler diliyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' parolasıyla, vatan uğrunda gözünü kırpmadan canlarını ortaya koyan, tarihimizin yaşayan anıtları, gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutluyorum.

Prof. Dr. Kâzım Uysal

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Eylül 2019, Perşembe / 563 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, dumlupinar üniversitesi, Prof. Dr. Kazım Uysal, Gaziler Günü,