Prof. Dr. Kazım Uysal’dan Ağbal ve Yazıcı’ya Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ve Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Kamuran Yazıcı ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, üst düzey kamu kurumlarının yöneticileriyle buluştu.

Ankara'da yapılan görüşmelerde Rektörümüze, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas ve Genel Sekreter Vekilimiz Doç. Dr. Atilla Batur eşlik etti.

İLK ZİYARET AĞBAL'A

Günün ilk ziyaretinde Rektörümüz, beraberindeki heyetle birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ile buluştu.

Görüşmede Rektörümüz, Naci Ağbal'a Kütahya desenleriyle bezeli kaftan biçimli çini hediye etti.

Ağbal da ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı Uysal, Gavas ve Batur'a teşekkürlerini sunarak, görevlerinde başarılar diledi.

TCK MÜDÜR YARDIMCISI YAZICI'YA ZİYARET

Prof. Dr. Kâzım Uysal, günün ikinci ziyaretini Türkiye Cumhuriyeti Karayolları (TCK) Genel Müdür Yardımcısı Kamuran Yazıcı'ya yaptı.

Karayolları Genel Müdürlüğünde yapılan görüşmede Rektörümüz, Yazıcı'ya Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin logosu bulunan çini tabak hediye etti.

Yazıcı, ziyaretlerinden dolayı Rektörümüze, rektör yardımcımıza ve genel sekreter vekilimize teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Eylül 2019, Çarşamba / 1194 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,