Simav Belediye Başkanı Adil Biçer’den Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Simav Belediye Başkanı Av. Adil Biçer ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal, Simav Belediye Başkanı Av. Adil Biçer ile buluştu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Av. Adil Biçer,'e Adalet ve Kalkınma Partisi Simav İlçe Başkanı Ahmet Kulat da eşlik etti. Adil Biçer ve Ahmet Kulat, Prof. Dr. Kâzım Uysal’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Rektörümüz de Biçer'e iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti.

Görüşmenin sonunda Biçer ve Kulat , Uysal'a Üniversitemizin Taş Kapısı ve Rektörümüzün fotoğrafının olduğu ahşap bir tablo hediye etti. Rektörümüz kendisine sunulan hediyeye teşekkürlerini sunarak ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Eylül 2019, Salı / 1868 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,