Prof. Dr. Kazım Uysal Zafer Haftası Etkinliklerine Katıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı içine alan Zafer Haftası’nda Kütahya Valiliğinin düzenlediği mehteran konseri ve gösteri maçına katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Zafer Haftası etkinliklerine katıldı.

Kütahya Valiliği tarafından düzenlenen Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında dünyanın en eski ordu bandolarından Türk Silahlı Kuvvetleri Mehteran Birliği'nin, Zafer Meydanı’nda verdiği konsere Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal, vali yardımcıları, bazı daire müdürleri, STK temsilcileri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Zafer Meydanı’na “Ceddin Deden” marşıyla giren TSK Mehteran Birliği; Plevne, Sancak, Tekbir ve Cenk, Mehterhane-i Hakani, Genç Osman, Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa, Ordu, Bayrak, Hücum Marşları ile Kütahya’nın Pınarları türküsünü icra etti.

Konserin ardından TSK Mehteran Birliği’ne teşekkür eden Vali Toraman, günün anısına TSK Mehteran Birliği Mehterbaşı Bando Binbaşı Deniz Ergün’e Şehit Sancaktar Mehmetçik Anıtı’nın minyatürünü hediye etti.

GÖSTERİ MAÇINDA DOSTLUK KAZANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Zafer Kupası maçında Kütahyaspor'un emektar futbolcularıyla Kütahya İl Protokolü karşılaştı.

Mustafa Asım Alkış Stadyumunda oynanan mücadelede, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'ın da forma giydiği ve renkli görüntülerin yaşandığı maç 1-1 berabere bitti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Ağustos 2019, Perşembe / 1420 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,