Çavdarhisar İlçe Protokolünden Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Çavdarhisar Kaymakam Vekili Miraç Akbulut ve Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal, Çavdarhisar Kaymakam Vekili Miraç Akbulut ve Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer ile buluştu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüze, DPÜ Çavdarhisar Meslek Yüksekokulu Müdür Vekilimiz Dr. Öğr. Üyesi Eray Acar da eşlik etti.

Görüşmede önümüzdeki yıl öğrenci kabul etmesi için çalışmaların devam ettiği Çavdarhisar Meslek Yüksekokulumuzun son durumu gündeme geldi. Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Dr. Öğr. Üyesi Eray Acar, Çavdarhisar MYO’nun şu anki durumunu ve gelecek dönemde hangi çalışmaların yapılacağını Kaymakam Vekili Akbulut ve Belediye Başkanı Başer’le paylaştılar. Akbulut ve Başer meslek yüksekokulunun en kısa sürede açılması için ilçenin tüm olanaklarını sunmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Görüşmenin sonunda Akbulut ve Başer, Prof. Dr. Kâzım Uysal’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular ve Çavdarhisar'ın sembollerinden olan Aizanoi'nin yer aldığı bir tabak sundular. Rektörümüz Akbulut ve Başer’e iyi dileklerinden ve hediyelerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Ağustos 2019, Çarşamba / 2636 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler