Prof. Dr. Kazım Uysal’a Ziyaretler Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal nezaket ziyaretinde bulunan kişi ve kurum temsilcilerini kabul etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’a nezaket ziyaretleri devam ediyor.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmelerde, Akademik ve idari personellerimizle bir araya gelen Uysal’ı, Eğitim Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. İrfan Terzi ve öğretim üyeleri, Güzel Sanatlar Fakültemizin Seramik ve Cam Bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü ile Altıntaş ve Gediz meslek yüksekokullarımızın  öğretim üyeleri, Fen Edebiyat Fakültemizin idari personelleri ve Kalite Koordinatörlüğümüzün personelleri de ziyaret etti.

UYSAL'DAN DPÜ YAPAY ZEKA TOPLULUĞUNA TEBRİK

Uysal, ayrıca Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yapay Zeka Topluluğu Başkanı Burak Yıldız’la bir araya geldi. Topluluğun bugüne kadarki çalışmaları ve Üniversitemizin Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonundan kabul alan insansız hava aracı projesi hakkında bilgi veren Yıldız’a, Prof. Dr. Kâzım Uysal topluluğun çalışmalarını çok önemsediğini, yeni projeleri takip edip katkı sunacağını, Üniversitemizin bu şekilde daha çok projelere ihtiyaç duyduğunu ve yapılacak çalışmaların önemli olduğunu ifade etti.

Rektörümüz ayrıca Kütahya Defterdarı Ömer Faruk Önel, Yükseköğrenimi Güçlendirme, Geliştirme ve Yardımlaşma Vakfı Genel Sekreteri Sedat Sönmez, Wimbledon Dil Akademi Kurucuları Burak Koçak ve Sinan Bayar, Türk Hava Yolları Kütahya Satış Şefi Erhan Bulut ve Uzman Eren Şenay ile de bir araya geldi.

Rektörümüz görüşmelerde, kurumlar ile üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri konusunda fikir alış verişinde bulundu. Ayrıca kendisine yönelik hayırlı olsun dileklerine karşılık teşekkürlerini ifade etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Ağustos 2019, Salı / 1506 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler