Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’dan Rektörümüze Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ile rektörlük makamında bir araya geldi.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. Kâzım Uysal'a Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas ve Genel Sekreter Vekilimiz Doç. Dr. Atilla Batur eşlik ettiler. Ziyaret anısına Prof. Dr. Çomaklı, Prof. Dr. Uysal'a, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin yaptığı seramik yağdanlık hediye etti.

Görüşme sonunda Çomaklı, Uysal'a yeni görevinin hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar diledi. Rektörümüz de ziyaretlerinden dolayı Çomaklı'ya teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Ağustos 2019, Salı / 1247 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,