Rektörümüz Uysal’a Nezaket Ziyaretleri Devam Ediyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’a nezaket ziyaretleri sürüyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal nezaket ziyaretinde bulunan kişi ve kurum temsilcilerini ağırladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmelerde Rektörümüz, ziyaretler kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi Hisarcık İlçe Başkanı Ali Var ve beraberindeki meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde geçen ziyarette Hisarcık heyeti, Uysal'a yeni görevinde başarılar dilediler ve Rektörümüze üzerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı çini tabak hediye ettiler.

AKADEMİK VE İDARİ PERSONELLERİMİZDEN ZİYARETLER

Prof. Dr. Kâzım Uysal, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Kütahya Teknik Bilimler MYO, Tavşanlı MYO yöneticilerini, Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Murat Zengin,'i İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İçlem Er'i, Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Ulaş Atasoy'u ve Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğretim üyesi Öğr. Gör. Bülent Gül'ü de makamında ağırladı.

KURUM VE KURULUŞLARDAN ZİYARETLER

Rektörümüz ayrıca Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyesi Hıdır Yıldırım, Düzgören Vakfı üyeleri, Kart 43 Genel Müdürü Hilmi Bircan, Kılıçarslan Anadolu Lisesi Müdürü Ziya Çavdar, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Çelik, Anadolu İlim ve Araştırma Vakfı üyeleri, Kütahyalı muhtarlar ile birlikte Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Sinan Aydıntuğ, Kütahya Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mustafa Nazlıpınar, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk, Türkiye Veteriner Hekimler Birliği Kütahya Odası Başkanı Halil Kuycak , Kütahya Ticaret Borsası Başkanı Necati Gülpınar ve Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu (KÜSİDAP) Başkanı Nazif Karaçoban başkanlıklarındaki heyetler ile de bir araya geldi.

Rektörümüz görüşmelerde, kurumlar ile üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri konusunda fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca kendisine yönelik hayırlı olsun dileklerine karşılık teşekkürlerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Ağustos 2019, Perşembe / 2200 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler