Prof. Dr. Kazım Uysal’a Nezaket Ziyaretleri Sürüyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’a nezaket ziyaretleri devam ediyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal nezaket ziyaretinde bulunan kişi ve kurum temsilcilerini kabul etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmelerde Kütahya Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin’i ağırlayan Prof. Dr. Kâzım Uysal, Ertekin’in hayırlı olsun dileklerine karşılık teşekkürlerini sundu.

Rektörümüz ayrıca MÜSİAD Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Başkanı Adil Esmen ve Kütahya Şeker Fabrikası Genel Koordinatörü Basri Haser ile birlikte Fatma-Talip Kahraman Kız Anadolu İHL Müdürü İsmail Bircan, Kütahya Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Hamzaoğlu, İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar ve Özel Kütahya Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Hüseyin Erkan Tümtaş başkanlıklarındaki heyetler ile de bir araya geldi.

Rektörümüz görüşmelerde, kurumlar ile üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri konusunda fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca kendisine yönelik hayırlı olsun dileklerine karşılık teşekkürlerini ifade etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Ağustos 2019, Salı / 693 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, dumlupinar üniversitesi, Prof. Dr. Kazım Uysal,