Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman’dan Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmede Rektörümüze, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez  ve Genel Sekreter Vekilimiz Doç. Dr. Atilla Batur eşlik etti. Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Uysal da Toraman'ın ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Ağustos 2019, Cuma / 1504 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, dumlupinar üniversitesi, Dr. Ömer Toraman, Prof. Dr. Kazım Uysal,