Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya’da bulunan yerel basın ve ulusal basın temsilcileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, yeni dönemde Üniversitemizin gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi verdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal  Kütahya'da bulunan yerel basın ve ulusal basın temsilcileriyle ile buluştu.

Gerçekleşen etkinliğe Rektörümüze Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas'ın ve Prof. Dr. Hasan Göçmez yanı sıra Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Atilla Batur, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Miktad Bektaş ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Yalçın Çelebi eşlik etti. 

Basının ve basın çalışanlarının önemine değinen Prof. Dr. Kâzım Uysal "Üniversitemiz çok daha iyi yerlere gelecek. Bütün dünyanın bütün insanların kabul ettiği insani değerlerdir. Bunlar sizin de çok önemsediğiniz, birincisi kurumlar için söylüyorum şeffaflıktır. Yani hesap verebilir, açık ve net olmaktır. Biz inşallah Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde bu çıtayı yükselteceğiz. Bize ulaşmak istediğinizde merak ettiğiniz ve merakınızı giremediğiniz bir şeyler olduğunda bize rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Dolayısıyla açık olacağız, şeffaf olacağız. Zaten açık ve şeffaflık aynı zamanda idarecilerin iyi yönetimini beraberinde getirir. Yönetirken maalesef bazı gerekçelerle işte adalet noktasında, kuralların işletilmesi noktasında geçmişte bazı sıkıntılar yaşandı. Artık bunlar yaşanmayacak. Hak edene hak ettiğinin verildiği, kimsenin hakkının yenmediği, vicdanen herkesin huzur hissettiği, hakkına razı olduğu bir üniversiteyi temsil edeceğiz inşallah. Zaten insanlar uyumlu çalıştıktan bir ve beraber olduktan sonra ilerleme sağlanır. Biz 900 kusur akademisyeniz. Düşünebiliyor musunuz bine yakın gelişmiş, çalışan beyin bir araya gelse neler olur. Temel sıkıntımız bir araya gelememek, müzakere yapamamak, tartışamamak, meselelerimizi konuşamamak. Biz inşallah bu ortamı inşa edeceğiz. Bu kardeşlik, uyumlu çalışma, aynı hedefe hizmet uğrunda bir araya gelme olduktan sonra eminim başaramayacağımız hiç bir şey yok" dedi.

Rektörümüz konuşmasının ardından basın mensuplarının kendisine ve üniversitemize yönelik sorularını yanıtladı. 

Etkinlik sonunda Uysal basın mensuplarıyla sık sık bir araya geleceklerini söyleyerek davetlerine katılan tüm basın çalışanlarına teşekkür etti. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Ağustos 2019, Perşembe / 1969 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, Prof. Dr. Kâzım Uysal,

Bu Kategorideki Diğer Haberler