Belediye Başkanlarından Rektörümüze Ziyaret

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Altıntaş Belediyesi Başkanı Arif Teke Prof. Dr. Kazım Uysal’ın makamında bir araya geldi.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Belediye Başkanları Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Kâzım Uysal da Gediz, Tavşanlı ve Altıntaş Belediye Başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Ağustos 2019, Çarşamba / 1553 defa okundu.

Etiketler : dpü, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, dpü simav teknoloji fakültesi,