Kütahya İl Müdürlerinden Rektörümüze Ziyaret

Kütahya SGK İl Müdürü İsmail Sayar, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, İşkur İl Müdürü Kamil Uçan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Çatladan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Albayrak, Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım ve Kosgeb İl Müdürü Yaşar Yıldırım Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın makamında bir araya geldiler.

Kütahya SGK İl Müdürü İsmail Sayar, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, İşkur İl Müdürü Kamil Uçan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Çatladan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Albayrak, Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım ve Kosgeb İl Müdürü Yaşar Yıldırım Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Üniversitemizin Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Kütahya Valiliği İl Müdürleri Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Kâzım Uysal da İl Müdürlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Ağustos 2019, Salı / 2484 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,