Akademik ve İdari Personellerimizden Rektörümüz Uysal’a Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin Fen Edebiyat ve İktisadi İdari Bilimler fakülteleri ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun akademik ve idari personelleri, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan akademik ve idari personellerimizi ağırladı.

Üniversitemizin Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmelerde Fen Edebiyat Fakültemizin Biyokimya, Biyoloji, Kimya ve Sosyoloji bölümlerinin akademisyenleri kendisi de Fen Edebiyat Fakültesinin akademisyenlerinden olan Rektörümüze yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.

İktisadi İdari Bilimler Fakülte’mizin İktisat Bölümü ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’muzun akademik ve idari personelleri de Rektörümüzü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, akademik ve idari personellerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Ağustos 2019, Perşembe / 2828 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,