Prof. Dr. Vural Kavuncu’dan Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile bir araya geldi.

Ziyarette Rektörümüze Genel Sekreter Vekilimiz Doç. Dr. Atilla Batur, Prof. Dr. Vural Kavuncu'ya da Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ve Genel Sekreteri Kutlu Önal eşlik etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, dün düzenlenen törenle görevine başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a görevinin hayırlı olması diliğinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Kâzım Uysal da Kavuncu’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde görev yapan tüm akademik ve idari personeline başarı dileklerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Temmuz 2019, Salı / 3173 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,