Altıntaş Belediye Başkanı Teke’den Rektörümüze Ziyaret

Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Prof. Dr. Remzi Gören’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke'yi ağırladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Arif Teke'ye Adalet ve Kalkınma Partisi Altıntaş İlçe Başkanı Cihangir Dönmez de eşlik etti.

Görüşmede Altıntaş Meslek Yüksekokulumuzun bu yıl ilk kez öğrenci kabul edeceği Nüfus ve Vatandaşlık ile Posta Hizmetleri (İÖ) programlarının Altıntaş MYO'ya kazandırılmasından dolayı teşekkürlerini sunan Teke ve Dönmez'e Rektörümüz de ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek karşılık verdi.

Görüşmenin sonunda Teke ve Cihangir, Rektörümüze Kütahya desenleriyle bezeli fincan takımı hediye etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Temmuz 2019, Pazartesi / 1403 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,