Uşak Üniversitesi Rektörü Savaş’tan DPÜ’ye Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Üniversitemizi ziyaret eden Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’la bir araya geldi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Rektörlük Şeref Salonu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’le bir araya gelen Prof. Dr. Savaş, Rektörümüzden üniversitemizdeki çalışmalar ve gelecek dönemde yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Her iki rektör de Kütahya Dumlupınar ve Uşak Üniversitelerinin yeni dönemdeki çalışmaları ile bu çalışmalar doğrultusunda oluşabilecek iş birliği olanakları hakkında fikir alış verişi gerçekleştirdi.

Görüşmenin sonunda Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektörümüze teşekkürlerini sundu. Rektörümüz de Savaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Temmuz 2019, Perşembe / 1413 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,