DPÜ’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında pek çok etkinlik düzenlenecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

2016 yılında 15 Temmuz gecesi başlatılan hain darbe girişiminin, Türk milletinin demokrasiye olan bağlılığıyla püskürtülmesinin 3. yıldönümünde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi konferans, panel, söyleşi ve kısa film gösterimleriyle Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenleyecek.

11 TEMMUZ’DAKİ PANEL TÜM KÜTAHYALILARI BEKLİYOR

Üniversitemizdeki ilk etkinlik 11 Temmuz günü saat 15.00’te başlayacak, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Salonu'nda düzenlenecek olan 15 Temmuz Darbe Girişiminin Sosyopolitik Analizi adlı panel olacak. Üniversitemizin akademisyenlerinden Doç. Dr. Ahmet Türkan’ın moderatör, Prof. Dr. Hüsamettin İnaç, Prof. Dr. Talip Karakaya, Dr. Öğr. Üyesi Selami Erdoğan ve Dr. Öğr. Üyesi Ümit Aktı’nın da konuşmacı olarak katılacağı panele, Kütahya protokolünden de üst düzeyde katılım bekleniyor. Ayrıca, 15 Temmuz Darbe Girişiminin Sosyopolitik Analizi Paneli tüm Kütahyalıların katılımına açık olacak.

RADYO DUMLUPINAR’DAN 15 TEMMUZ YAYINLARI

Kütahya’da FM 99.1 frekansından yayın yapan Radyo Dumlupınar dinleyicileri için de iki program hazırlandı. Bu kapsamda 12 Temmuz günü, Üniversitemizin İslami İlimler Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Ümit Aktı, düzenlenecek anma programına konuk olarak katılacak. Programda hem darbe girişimine karşı milletimizin direnişi ve darbe girişiminde bulunan hain örgütün gerçek amaçları anlatılacak, hem de şehit ve gazilerimiz hatırlanacak. Program aynı zamanda DPÜ TV’den de canlı yayınlanacak.

15 Temmuz Pazartesi günü ise Radyo Dumlupınar dinleyenleri gün boyu 15 Temmuz’a özel hazırlanan, ulusal birlik ve beraberlik duygularını öne çıkarak müziklerden oluşan listeyi dinleyecekler.

DPÜ TV’DEN ÜÇ YAYIN BİRDEN

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin sosyal medya sayfalarından olan DPÜ TV de 15 Temmuz gününü ve öncesini boş geçmeyecek.

12 Temmuz günkü canlı yayının ardından 14-15 Temmuz tarihlerinde de yayınlarına devam edecek olan DPÜ TV, 11 Temmuz’daki panelin videosunu ve 15 Temmuz darbe girişimine milletimizin karşı duruşunu konu alan kısa filmi takipçileriyle paylaşacak.

DPÜ TV’nin yayınlarını diğer sosyal medya hesaplarımızdan yapılacak paylaşımlar da destekleyecek.

TAVŞANLI’DAN DÜNYANIN 30 ÜLKESİNE CANLI BAĞLANTI

15 Temmuz’dan bir gün sonra Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayı, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve İslam Coğrafyasına Yansımaları Konferansına ev sahipliği yapacak.

Konferansta dünyanın 30 ülkesinden akademisyen, gazeteci ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, 15 Temmuz 2016’dan bugüne darbe girişimine ilişkin olarak ülkelerinde yaşanan gelişmeleri Tavşanlı’da düzenlenen konferansın katılımcılarıyla paylaşacak.

16 Temmuz günü saat 15.00’te başlayacak ve Doç. Dr. Bülent Cırık’ın moderatörlüğünde düzenlenecek 15 Temmuz Darbe Girişimi ve İslam Coğrafyasına Yansımaları Konferansı da tüm halkımızın katılımına açık olacak.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Temmuz 2019, Cumartesi / 1863 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler