Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumundan Rektörümüze Ziyaret

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 2. Başkanı Mesut Kınalı ile kurul üyeleri Mehmet Altuntaş ve Hıdır Yıldırım, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 2. Başkanı Mesut Kınalı, kurul üyeleri Mehmet Altuntaş ve Hıdır Yıldırım, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’le makamında bir araya geldiler.

Üniversitemizin Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmede Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunun faaliyetleri ile kurum ile üniversitemiz arasında yapılabilecek iş birliği olanakları konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören Mesut Kınalı, Mehmet Altuntaş ve Hıdır Yıldırım'ın  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu. Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Heyeti de Rektörümüze iyi dilekleri için teşekkürlerini sunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Temmuz 2019, Perşembe / 1081 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,