Eskişehir Gelişim Okullarından Rektörümüze Ziyaret

Eskişehir Gelişim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz ve İcra Kurulu Üyesi Sedat Sönmez, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’le makamında bir araya geldiler.

Eskişehir Gelişim Okulları Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz ve İcra Kurulu Üyesi Sedat Sönmez, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversitemizin Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmede Rektörümüze Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Kaan Erarslan ve Prof. Dr. Şükrü Şentürk de eşlik etti. Yapılan görüşmede üniversitemizin Evliya Çelebi Yerleşkesi içerisinde bulunan Özel Başaran Yıldız Koleji ile yapılabilecek iş birliği olanakları konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören Erdal Şahbaz ve Sedat Sönmez'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu. Şahbaz ve Sönmez de Rektörümüze iyi dilekleri için teşekkürlerini sundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Temmuz 2019, Perşembe / 2053 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,