DPÜ Altıntaş MYO’ya Ulaşmak Daha Keyifli Olacak

Altıntaş Belediyesi tarafından Üniversitemizin Altıntaş Meslek Yüksekokulunda çevre düzenlemeleri kapsamında yürüyüş yolu çalışmaları başladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulunda, çevre düzenlemeleri kapsamında, Altıntaş Belediyesi tarafından ağaçlandırma çalışmaları yapılıyor.

Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu ile Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke de meslek yüksekokulumuz ve çevresindeki ağaçlandırma çalışmalarını yerinde izlediler.

Belediye tarafından Meslek Yüksekokulumuzun sınırları içinde yer alan su kanalının yanındaki eski yolun çevresi, ağaçlandırma ve kilit taşı döşemesiyle öğrencilerimiz için yürüyüş yolu yapılması tasarlandı.

Final ve bütünleme sınavlarının tamamlanması ile ağaçlandırma çalışmaları hızlı bir şekilde başladı. Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanması planlanıyor.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Haziran 2019, Cuma / 1040 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,