MS Hastası Öğrencimiz Yunus Emre Özgeç’e Başarı Belgesi

10. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nda dördüncü sırayı elde eden Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde öğrenim gören MS hastası öğrencimiz Yunus Emre Özgeç’e Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaan Erarslan tarafından başarı belgesi verildi.

10. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nda dördüncü olan MS hastası öğrencimiz Yunus Emre Özgeç'e başarı belgesi verildi.

1-5 Mayıs tarihlerinde Marmaris'te düzenlenen 10. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'na Üniversitemizi ve Engelli Öğrenci Birimimizi temsilen katılan Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencisi Yunus Emre Özgeç, 580 kişinin katıldığı 1.5K Açık Su Yüzme Yarışı'nı dördüncü tamamladı.

İlk kez bir açık su yüzme yarışına katılan ve yarışmanın son bölümünde gözlüğünün kopması sonucu yavaşlamak zorunda kalarak üçüncülüğü kaçıran Özgeç'in bu başarısı Üniversitemiz tarafından takdire değer bulundu.

Özgeç için düzenlenen törende başarı belgesi, Rektör Yardımcımız ve Engelli Öğrenci Birimi Başkanı Prof. Dr. Kaan Erarslan tarafından verildi.

Erarslan, gerek Birimimize, gerekse Üniversitemize kazandırdığı başarıdan dolayı, Özgeç'le gurur duyduğunu söyledi ve sporda başarılı olmak için hiçbir şeyin engel olmadığını gösterdiği için de öğrencimize teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Mayıs 2019, Salı / 1636 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler