Elektrik Elektronik Mühendisliği’nde Dönem Sonu Projeleri Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde Prof. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu koordinatörlüğünde düzenlenen Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Dönem Sonu Projeleri Sergisi, bölüm fuaye alanında gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Dönem Sonu Projeleri Sergisi düzenledi.

Elektrik Elektronik Mühendisliği öğretim üyesi Prof. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu'nun koordinatörlüğünde, bölümün fuaye alanında düzenlenen ve 4. sınıf öğrencilerinin bir yıl boyunca uğraşıp geliştirdikleri 20 projenin yer aldığı sergiye Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaan Erarslan'ın yanı sıra Mühendislik Fakültesinin diğer bölümlerinden öğretim elemanları ve öğrencileri yoğun katılım gösterdiler.

Öğrencilerimizden Ufuk Sabanoğlu, Emirhan Erol ve Seda Nur Yener'in geliştirdiği ve TÜBİTAK'ın sanayiye yönelik lisans araştırma projelerini destekleme programı olan 2209-B kapsamında desteklen İdrar Örneği Damlatılmış Strip için Renk Analizi Cihazı Projesi de bu sergide görücüye çıktı. Bu proje Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünde TÜBİTAK’tan destek alan ilk proje olması nedeniyle katılımcıların en çok ilgi gösterdiği proje oldu.

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Dönem Sonu Projeleri Sergisi, gelcekte geleneksel olarak düzenlenmesi dilekleriyle sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Mayıs 2019, Perşembe / 5054 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, tusaş,

Bu Kategorideki Diğer Haberler