DPÜ’de 2019 Bahar Şenlikleri Coşkusu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 2019 Bahar Şenlikleri, dört gün boyunca süren etkinlikler ve beş konser ile tamamlandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin 2019 Bahar Şenlikleri öğrencilerimiz tarafından coşkuyla karşılandı.

DPÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Evliya Çelebi Yerleşkesi Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde düzenlenen şenliklerde etkinlikler dört gün boyunca öğle saatlerinde başladı. Saatler ilerledikçe şenlik alanına katılım da üst düzeye ulaştı. Öğrencilerimiz standlarda ve lunapark alanındaki etkinliklerde doyasıya eğlendi.

Şenliklerde ilk günün sonunda sanatçı Aydilge sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren konserde öğrencilerimiz hem şarkılara eşlik ettiler hem de dans ettiler.

Bahar Şenlikleri kapsamında ikinci gün sahneye Emir Can İğrek ve Suat Ateşdağlı çıktı. Her iki sanatçı da soğuk havaya aldırış etmeden şenlik alanının dolduran öğrencilerimize unutulmaz bir gece yaşattılar.

Cuma günü Can Bonomo'nun çıktığı bahar şenlikleri sahnesine öğrencilerimizin ilgisi yine üst düzeydeydi. İki saate yakın süre pek çok şarkıyı söyleyen Bonomo şarkı aralarında da öğrencilerimizle sohbet ederek konsere ayrı bir renk kattı. Bonomo konserin son bölümünde sahneden inerek şarkısını öğrencilerimizin arasında söyledi.

Bahar şenliklerinin son günü olan Cumartesi günü Gökhan Tepe sahne aldı. Sahip olduğu albümlerden çeşitli şarkıları söyleyerek şenliklere renk katan sanatçının şarkılarına öğrencilerimiz de eşlik ettiler.

Dört gün süren şenliklerde öğrencilerimiz müzik ve eğlence dolu anlar yaşadılar.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Mayıs 2019, Pazar / 5494 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler